De gym

Leth’s train gym is 336m2 groot en heeft 12 Fairtex bokszakken hangen. Verder is er een kracht gedeelte met squat rack, dumbells, ghd en verschillende conditioning apparaten. Er zijn kleedkamers en is een toilet aanwezig. We vragen je om badslippers mee te nemen voor als je in de gym rondloopt. * let op: er is geen mogelijkheid tot douchen

Bar

Er is een bar met verschillende (energy) dranken, water en koffie. Ook is er een assortiment aan energy repen en natuurlijk staat Wanida’s huisgemaakte bananencake op de kaart. Meerdere keren per week is er ook de mogelijkheid om na het trainen een door Wanida met liefde bereiden authentieke Thaise maaltijd te verkrijgen. Houd hiervoor onze socials in de gaten en reserveer als het kan op voorhand zodat je niet misgrijpt.

Parkeren

Leth’s train is gevestigd in het ZuidWest pand. Een creatieve hotspot aan de Overschiestraat. We delen deze ruimte dus met andere huurders en vragen je dan ook ruim op tijd aanwezig te zijn en dan zoveel mogelijk binnen onze gym te blijven. Je fiets kun je buiten het hek stallen en er is ruime parkeer gelegenheid op eigen terrein.